Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över

Jag släpper din hand
Tar tillbaka min tid
Kan inte gå bredvid
Livet, mig själv och dig
Och se mina rum fyllas av sand

Jag släpper aldrig banden
Det vore förödande
Sårande och själsdödande
Du är kontakten med mig
Kontakten med hjärtat och anden

Jag släpper för att släppa in
Mening och framtid
Utan våld och strid
Passande pusselbit
Den som ännu inte är min




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-06 01:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Du måste ut min flicka.
2018-06-06

  Blomma-Stjärna VIP
den här ordväven berör mig starkt

- och den slutar i hopp!
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP