Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tredje vännen jag mist sedan februari i år. En begravning igår och ytterligare en om tre veckor.


Saknad

Du är som ballongen
som far iväg mot himlen
lättsam och fri
- vad ser du

Du är som lövet
i höstens vindkast
yster och färgglad
- vad känner du

Du var en bit
i Livets puzzel
som nu fattas
- jag saknar dig

... kan du höra mig...




Fri vers av AjBi
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-15 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi