Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSFARLIGA BÖCKER

Som knivar och skalpeller

orden i boken

intränga och snitta

i läsarens själ.

*

En annan bok var

en som snärjde läsaren

i sitt nätverk av ord,

där författaren likt spindeln

suga livskraften ur läsaren.

Böcker som blev läsarnas

kista och förde dem till graven.

*

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-15 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP