Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 juni - 2017


Soluppgång, fel sida
en annan dag
himlen hög och
sex tusen mil bort

Vet inte hur länge
har varit vaken
kan inte få nog

Total amnesi
mental anestesi




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-09-15 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig