Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stölden


Jag stjäl från mig själv och jag stjäl från min själ och allt detta stjälande sker utan skäl. Jag skälver i valsen jag drar om mig själv och jag stjälper ut själen jag stjäl från mig själv.




Fri vers av Fröken Barbarén
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-05-28 22:34



Bookmark and Share


  Madjori
Oh....så bra du har skrivit dessa rader..
Gillar den!

Hälsn.Madjori
2006-07-11

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Härligt levande ordlekar!
2006-06-08

    ej medlem längre
jag rinner ur
mig själv!

ditt språk
är underbart!
2006-06-01

    Incrediboy
bra
2006-05-31

  Daniel_78 VIP
mmm detta gillar jag, du leker med orden och skapar ändå mening. braigt!
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén