Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14 augusti - 2017

När hon tar
ett andetag
så fyllt av syre

Min dotter
tar det syretag
hon vill ha

Bara en
andning
hos hennnes
viljestarka sjuka




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 156 gånger
Publicerad 2017-09-16 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig