Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslutandet

Ett farväl som släckte min törst
Kall vatten nerför min hals
Jag klunkade ner alla mina sista ord
Begav mig hem belåten




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-16 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta