Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mersmak

Snälla ord
Lätta som fjädrar
Mitt hjärta söker efter mer
Silke att gnida sig emot




Fri vers av Nerdissta
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-16 00:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så många ,så mycket, du vill
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta