Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stumfilm

fantomerna i spegelvärlden
kämpar dödsdömd i hatt
mot partypinglorna
på Instagram

fi donc
fi donc

vem får kick av en kille
med retro tajts utan sprund

© Bosse 16 september 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-09-16 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten