Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vägen


från mun till örat
förändras ordens budskap
till en hemlig lögn




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2017-09-17 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP