Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valdagssång

Längtan förundras av tanken
hur ofta frågan river trasor
av tidens väv, solglöd
förbränner ofrågad glädjelöst.

förnimmer tröstens lisa
en gemensam kraft
lyfter blick i glädje
mot himlens stjärneljus

Är du en Gud som förbränner
utan att besvara frågan
min kropps aska till evigt liv.

Böjd står mitt sinne
inför storhet som tyst talar
igenom evigheten
tidlös förblir tanken.

© Bosse 17 september 2017.










Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-09-17 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten