Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smak av morgon

Dimman ligger tung
andas in en kvinnans doft
månmytisk blir oron
vandrar sökande

mina näsborrar vidgas
vilddjuret vaknar
skrapar med bockfot
ruskar manen tillrätta

Skrattande, nyckeln
låser upp villans dörr
dagens morgontidningen
ligger på bordet uppvikt
hustrun väntar.

© Bosse 19 september 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 158 gånger
Publicerad 2017-09-18 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten