Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ung

När jag var ung
döpte jag om allt
som vore det mitt
och det fanns
ingen annan utväg;
ingen annan stig
för dem
som valt
det jag har valt.

Jag sökte så mycket
men fann ingenting,
bara en bild av
vad jag hade kunnat
vara.

Jag älskade
och blev till jord.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-05-28 23:33



Bookmark and Share


    Cronopio
Den sista strofen är mycket vacker. Hela dikten bär en sorgsenhet jag tycker om.
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla