Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Döv

De hör dig inte
fastän du ropar
så högt
du bara kan.
Och du vet inte
om de bara leker
med ditt hjärta
som du vet
kan krossas likt glas
under deras skor.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-05-28 23:34



Bookmark and Share


  mjuk
Så sant, så sant.Du har verkligen satt fingret mitt på.Bra gjort
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla