Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Alkohol

Jag fortsätter berusa mig
för att få känna
lyckan
av att vara fri.

Det gör mig ingenting.
Jag väljer gärna
min egen väg.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 610 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-28 23:35



Bookmark and Share


  * Ammi *
till slut är man ändå inte fri....
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla