Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


En fågels vingar

Det är en fågel
som brer ut sina vingar
vidare
än vad någon annan fågel
någonsin har gjort.

Hon ser över den värld
hon har skapat
och drömmer
om den värld
hon ser
kommer att bli.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-05-28 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla