Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppet


Återförening

Jag splittras
en gång till
och tårarna räcker inte
för en återförening.

Saknaden
blir väldigt stor
men jag försöker
låta bli
att längta.

Vi återförenas nog
en dag.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-05-28 23:40



Bookmark and Share


  * Ammi *
hoppas jag verkligen!
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla