Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För det mesta, iaf !


Ensam hemma!


Om jag fick bestämma,
så skulle inte jag
va´ så ensam hemma,
varenda natt å dag!
Sitter i en klämma!

Ni skulle själva få
va´ lika allena!
Då, skulle ni förstå --
min sits, - vill jag mena !
Ville ni byta, då ?!

Saknar att nånn smeka
å vilsamt tala med.
Vi kunde, ju, leka --
att Tiden är ur led !
Varma mackor steka !

Får mig nöja med, dock, -
att det finnes TV - - -
å följa med Allt - och
även radio, med, - -
med Nyheter å - Rock !

Inatt, Planetradion,
ska jag höra, - så kär !
Det ger mig, nästan, tron -
på att de vore, här, --
- de som språkar, så cool !







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 470 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-19 00:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...trist att vara ensam när man inte vill vara det...hoppas det blir bättre med den saken...
2017-09-23

  Solstrale VIP
I detta mitt i ditt, formulerar du sådana pricksäkra fraser att man vill ge dig ett alldeles särskilt beröm för den uthållighet och tåga du bevisar du besitter... Jätte snygga välskrivna strofer... Med TWIST...
2017-09-21

  Blomma-Stjärna VIP
ja, så trist - (fast en liten tröst med Tv)
men ja, du kunde ha det så härligt!
- "smeka och vilsamt tala
leka att tiden är ut led
Varma mackor steka!"

hoppas för din skull på en snar ändring
från ensamhet till gemenskap
2017-09-20

    ej medlem längre
Ja visst blir det trist att vara ensam jämt, man kan bara hoppas att det blir en ändring!
2017-09-19

  Maj-Lis VIP
Instämmer...jag vet hur det är...tråkigt värre
2017-09-19

  Salvation Pepper
"Vi kunde, ju, leka --
att Tiden är ur led !
Varma mackor steka !"

Härligt!
2017-09-19

  ULJO
Tur att media finns när ensamheten regerar och pennan inte minst.
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf