Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsoro

såldes din själ
en gång i livet
villigt och billigt
fick du ditt förskott

mammon eller Gud
vart sålde du den
spelar det roll
när man säljer sin själ

njöt du ditt liv med
stora ovationer
skrattade glädjen
alltid i dansens virvlar

betalningen, räntan
glömde du den
hösten längtar
efter sin tribut

© Bosse 19 september 2017.







Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten