Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev på rim, för att hölja i dunkel, går att läsa in litet av vart, tydligt ej och som budskap apart.


Onaturlig vänskap



Som mer nödvändig än blott funnen
vänskaps mat nog mättar munnen
magen eller ögon fina
i ansiktshöjd likt även mina

där själen får sitt bad
det sägs om var glad
skulle jag alls mig bry
ens fast avstånd du ville sky

stundom i moln solen går
skadan även som lagd på bår
tiden sades vara ingenting
stund som gått blev en varning

bara att väl ingen förstod
ett allvarligt bud skrivet i blod
så blöder än väl hjärtat svårt
i dött liv som lever hårt.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP