Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum sorg

av röstlösa minnen
en förunderlig ton
i mitt bröst
sjunger glädje

när livet begråts
i skuggornas rike
inga sorgesånger
mera höras

© Bosse 19 september 2017.








Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-19 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten