Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckan kommer...-


Det Nya


Det flimrar i Själen,

vid tanken på

Hoppets droppar, som

föll ner i förluster

av Lycka å stärkte så

den slumrande Kärleken.

Guldlock förde mig

bakom ljuset i

Evighet. Han var, dock,

en stöttepelare, som

jag trodde mig älska.

Djupt blå är hans

ögon, -- men jag har

genomskådat Lögn

i Död och Liv.

Det Nya kommer --

-- med Bekräftelse att

man -verkligen- finns.

Som ett Uppvaknande !









Fri vers av Marianne Räf
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-20 08:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi får inte ge upp...man lever på hoppet...fint...
2017-09-23

  Lars Hedlin
En väldigt bra dikt!
2017-09-22

  Solstrale VIP
Ibland får man se upp allt som är blått är inte blåbär som man kan koka sylt på har överkokta blåbär på min X-lista ;)
2017-09-21

  Salvation Pepper
"Det flimrar i Själen,
vid tanken på
Hoppets droppar"

Verkligen sköna ord.
2017-09-21

  Staffan Nilsson
Det här är fint!
Både lugnt och intensivt på samma gång!
2017-09-21

  Blomma-Stjärna VIP
Hoppets tid!

2017-09-20

  Maj-Lis VIP
Hoppfulla är dessa rader
2017-09-20

  ULJO
Spännande med oskrivna blad
2017-09-20

    ej medlem längre
Hoppfullt om en ny tid!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf