Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattens undran

En katt satt
på en stol så matt
och undrade varför det blev natt
när han tog på sin ägares stora svarta hatt




Bunden vers (Rim) av SpitfireZ
Läst 304 gånger
Publicerad 2017-09-22 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ