Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Figur i vak. Vaken typ.


Kritik på en text (1632) rim






Jag vill bli just glad o söt,
ej blott jobba så andan tröt,
kanske att penna tjäna som spö,
något innan kroppen blir slö,
inte bara orkeslös o blödigt blöt.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-09-29 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP