Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den 15 september kl. 22:11

Jag känner
hur du vibrerar
hennarna i baren
har inte en chans

Inget kan bryta
ner mig nu
inga råd
äger syret

Är mannen
kom runt
fulltankad
superhjälte trånar

Ge mig en
oskyldig blinkning
redo att
dofta din hud

Har nyheter
älskling
du tittar
på mannen




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-22 19:20



Bookmark and Share


  Trebor Zweig
Tack.
2017-09-29

    ej medlem längre
denna var super ! :D
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig