Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underliga kunskaper.


Finnes det koder ?


Har märkliga tankar,
som i hjärnan bankar -
å söker sig en väg
från Ovissheten, seg.

Undrar över Tiden,
som är vänstervriden.
Hamnar vi rätt nånn gång?
Kampen har vart så lång!

Hoppas, allting funkar,
där jag framåt lunkar.
Onda drömmar jagar
mig i bleka dagar...

Vill komma på nånn kod, -
hur att utföra Dåd, --
som mig kan befria
från den dunkla stia!

Lever i fångenskap...
Har underlig kunskap,
som säger en massa
om fiendens kassa !

Jag sitter i klister
å känner av brister
på sånnt man kan sakna.
När ska jag, väl, vakna ?

Å, fatta nått av allt!
Bör hålla huvet kallt,
så Lyckan blir funnen, -
mången Seger vunnen !!

Kan icke tiga still !
Måste få som jag vill !
Gud, fräls mig ifrån död
å tag bort denna nöd !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-23 15:38



Bookmark and Share


  ULJO
Skrivandet är själens terapeutiska vapen
2017-09-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver av dig dina funderingar, så otroligt bra!
2017-09-24

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra att du inte tiger...fortsätt att skriva du...
2017-09-23

    ej medlem längre
bra bön.
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf