Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlig sprint

Höstlöven rör sig
likt sprinters
på grenarna
under vindkasten

De rör sig snabbt
men kommer ingenstans
precis som vi
människor av vår tid

Även vi slits loss
på livets stig
virvlar omkring
mot okända mål 

Först färggranna
men långsamt
förändras vi
av tidens gång

Höstlöven rör sig
likt sprinters
precis som människan

... men vart kommer vi nånstans

 




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-23 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi