Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Världens kortaste klassresa"

Ibland upplever jag något
som jag tror är en
av de kortaste klassresor
jag upplevt

Det är Buss 506 från Ursviksvägen
vid pittoreska villaområdet i Duvbo,
4 min senare när man åker mot E18
så är man i Hallonbergen

4 min, inte mer eller mindre

© Christer Johansson 2017-09-23





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-23 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP