Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek

Din ömma kärlek
vacker och varm
finns överallt
i hjärta och själ

Din ömma kärlek
skapar trygghet
känns överallt
i hjärta och själ

Din vackra kärlek
blomstrar starkt
visas stolt upp
med hjärta och själ

Vilken tur
att vi
du och jag
fann varann...






Fri vers av AjBi
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-23 23:13



Bookmark and Share


  AjBi
Tack så hjärtligt :-)
2017-10-06

    ej medlem längre
WOW! Kärlekens sötma finns med här i din dikt. Vackert skaldat IB.
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi