Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro det, den som vill !


Avelser, förr


Har säregna minnen -
från tidigt på Jorden,
om hur mina sinnen
gått genom Historien;
Liksom 'Pang på Pinnen'!

Många erinringar
är av sexuell art!
Som, när Robban svingar
sig i mig, - underbart !!
Å, sin säd mig bringar.

På Genesarets strand,
tvillingar jag födde.
De blev en ätt, minsann, -
som Världen förödde
i kalabaliks namn !

Fick, ock, en kinaman, -
med själve Storebror.
Konfucius blev hans namn..
Jag var hans stolta mor.
Den historien är sann !

Ja, minns det som Igår, -
då ängeln Gabriel
gav mig en liten son,
i nått antikt kapell, --
i den soliga vår.

Sånt, minns man ganska, lätt !
Det sätter sina spår..
... å känsloflödet, hett - -
mot Evigheten går !
Å, mkt mer har skett !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-24 13:21



Bookmark and Share


  ULJO
En minneskavalkad. Bra
2017-09-25

  Blomma-Stjärna VIP
vilt och härligt - i ett hett känsloflöde!
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf