Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän till mig kom och pockade på uppmärksamhet. Visst har en rätt att säga nej, liksom även jag. Den här gången jag böjde min vilja. Likt vänskap, liv i varsam förening.


Något litet om dig




Å ena sidan känns det fint o gott,
på egen hand hastigt och lustigt vara,
än känns det ensamt och allén
samt pockar så på
att åtminstone tillhöra någon liten skara.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-25 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP