Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rättså personligen.


Nåra trippel-rim


Nog, kommer jag på Råd,
i att utföra -- Dåd !
Sanningen är min Nåd !

Om jag kommer på nått,
som jag -kanske- har sått,
är det, väl, inget brott - -

- att vilja ha det kvar?
Vill, ju, blott finna svar
på : Hur få mig en karl ?

Är lite viktigt -- hur
som hans 'Look' tar sig ut !
Och, att han ger bra 'Skjut'!!

Nåväl, - det kan vänta!
Jag är en cool jänta :
Tålamod med ränta !

Undrar om jag drömmer
hur andra mig dömer
för sånt som jag gömmer.

Det är, nog, Kärleken !
Vill ej mista nånn vän.
Å, har, väl, rätt till den..

Å, Lyckan som håller
förutan kontroller --
är BÄST, jag vidhåller !

Vill va´ hans bästa tjej...
Å, han ska älska mig -
med hjärtat å sin grej!!

Får jag önska mig nått,
som jag förr inte fått?
Det är hemligt å gott !








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 427 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-24 16:31



Bookmark and Share


  ULJO
Kul Marianne
2017-09-25

  Blomma-Stjärna VIP
mustig text med varm humor
2017-09-24

  överlevaren VIP
Härlig text med glimten i ögat!
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf