Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välklädd

Försiktig går du skoklädd
döljer din vackra fot den vänstra
med rosknoppsmönstrad
bomullsstrumpa, vit bakgrund

vass var eggen som du skar
brödet till smörgåsar med
även ett par skivor salamikorv

Vi försökte äta resterna, ur påsen
den du legat på, platt utsmetat
även kärlekshungern var stor
vi älskade flera gånger, tanklöst

© Bosse 25 september 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-09-25 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten