Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På insidan.


Torra tårar


Torra tårar ~~

exploderar ini

ögonen å faller

ner genom insidan

av kroppen, studsar

emot Själen, hamnar

i bottnen av dess

djup, vilar där i

en snyftnings grå

susande, vrides om,

sväljes i Tanken;

återuppstår i den

fria Fantasin, - -

som pärlemorstenar.

Vem beror de på, - -

- dessa torra tårar?

För de föll - för Nånn,

--- det känner jag, ---

- för vars skull de inte

vågade vara våta !! ¨¨¨¨¨¨







Fri vers av Marianne Räf
Läst 666 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-25 21:23



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
starkt och berörande
- en naken saknad!
2017-09-26

  Salvation Pepper
"Torra tårar ~~

exploderar ini

ögonen å faller

ner genom insidan

av kroppen, studsar

emot Själen"

Starkt!
2017-09-26

  överlevaren VIP
Inåtvända tårar...berör!
2017-09-26

  ULJO
Tårar som inte syns är mer kraftfulla
2017-09-26

    ej medlem längre
Så levande i tanke och känsla! Gråten på insidan kanske inte syns, men som den finns.
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf