Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bli fri !


Lär av Fångenskapen !


Sitter i Fångenskap, - -
- - inte nånn tvekan om det !

Samhället är som ett enda
jättelikt Fängelse! Styrt,
sedan länge av en högst
tvivelsam Elit. - - - - -

Själv, är jag långt ner
i hackordningen. Alla
kommer å pickar, hårt,
i mitt huvud å sliter
dun från min hud! Det är
viktigt för dem att jag får
känna av deras Ilska!!

Man vill att jag ska va´
i Passivitet! Får inte ha
naturliga kontakter, därtill!
Då, säger Makten ifrån --
å särar en från vänner.

De kör med sitt förtäckta Snack!
Vill förvränga ens Världsbild, -
få en ner till å anamma lögner !

Men, Tiden far iväg å man
lär mkt av Fångenskapen !
Alltmer lätt får jag att skilja
rätt ur fel! Allt klarnar !

Fast, än, är tid kvar tills jag är fri!








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 470 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-26 21:32



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Vi är alla fångar på jorden.
Eller fria.
2017-10-01

  Solstrale VIP
Styrka och sanning i varje ditt ord! Väldigt olyckligt så som det lutar... Kram!
2017-09-27

    ej medlem längre
Håller med dig...samhället är ett fängelse...styrt av en tvivelsam elit...
2017-09-27

  ULJO
Livet bär på en ständig tvångströja, men en dag kommer friheten för oss alla
2017-09-27

    ej medlem längre
En dag kommer kanske friheten från all den där fångenskapen!
2017-09-27

  överlevaren VIP
Jobbig sits om att känna sig åsidosatt!
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf