Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett jävla motsatsförhållande

 

 

Jag älskar den där stunden,

den där stunden när jag undervisar.

Den där stunden precis innan mottagaren

förstår. 

Men jag tycker inte om att möta nya 

människor.

Det blir som ett jävla skådespel.

 




Övriga genrer av ingenmening
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-27 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening