Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsök läkare - Alla

uppsök läkare
få piller
fixa dig

det är inget fel på dig
bara din hjärna

lilla idiot
ät dina små piller
torka bort saftfläcken

hon kommer inte våga hoppa igen
hon vet redan hur det känns att falla

du blir glad igen snart ska du se

lilla idiot
vill dö igen

kan inte vakna
då kommer ljuset
en andra chans
en förlorad tid

lilla idiot
kryper ner under täcket

idag är inte dagen
idag ska hon bara komma ihåg hur man andas




Fri vers av elva.två
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-27 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva.två