Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sepia bild

Flickorna glädjedansar
utbroderat bland
trycksvärtskletad smörja
förstasides stoff mals.

dammet lägger sig som
dunbolstermjukt makadam
blandat med fritösolja
miljövänlig skrivplasma

Undrar om bilderna
är återvunna ur
äldre årgångars herrtidningar
regnbågscertifierade.

Bosse 27 september 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-27 20:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Herremin je!
Om religiösa
Biskops rumpor
Får torka sig
Med gamla porrblaskor.
Men det kanske bara
Är bra?


2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten