Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan tid

Jag hörde en röst som sa:
"Allt är förlorat"
Den ljöd så klar
Att jag för stunden
Trott att allt var vårat

Men det är lögner och falska grunder
Ingen tror på, längst där inne på under
Men vi inbillar oss ändå

Jag hörde en röst som sa:
"Där döden är, är livet"
Läran om att inte ta
Inte ta nåt för givet
Men vi fortsätter att drömma

Trots att det är lögner och falska grunder
Det finns nåt fult i alla vackra stunder
Men låt oss le i alla fall
Låt oss le i vårat fall

Livet ger oss två sekunder
Ett och två
Ingenting får dra oss under
Vi står på tå
Vi kan leva livet som vi vill
Ingen kan säga någonting
Vi är här
Vi är här
Vi är här tillsammans ändå

Vart svann sekunderna vi fått?
En annan tid
Och alla våra vackra luftslott?
Dom flög förbi
Inte trodde jag att allting hade slut
Trots att vårat motto var: "Förskjut"
Nu är vi jag och du var du
Men i mina tankar är det alltid jag och du
Vi var här
Vi var här
Vi var här tillsammans ändå




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sven Berglund
Läst 150 gånger
Publicerad 2017-09-28 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Berglund