Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri höstmässa

Gatans parlament gör
egna utfall i skrift
profanerar svårt
detta kan ingen förstå.

Rädslan sprider sig
dräglande gator
höstlövssmuts flyter
till rännstens brunnar.

gudar är väl av samma kön
som de som väntar på kön
för att få ett eget ord att skrika

Helga helga Blasfemia gravis
lycklig den som fann bevis
ordet är Dött som skrivs på rim
taggas visst
i barnets läxboks marginal.

© Bosse 28 september 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-28 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten