Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    ÄNNU ETT [1] FÖRSÖK – måhända inget kåseri | formèllt. /

/-tecknet är (formèllt) important. Pågående matrix = mx (MX) innehåller {…} nn med <100/ /10110> mera. COLOR <…/ /#> FOERECÓMMËR. CD […] fungéra… 11011. VR… vagn retur. Se även: vagn retúr.

CB (cb) [ë\ \Ë] {…} cinnamon [ó\ \Ó] bulle – foerecómmër. MS-DOS FUNGÉRAR.  

Amber (Color) […] fungérar.

Betýg (MVG) foerecómmër.

COLOR… wow. #… foerecómmër.

Italic Text (IT) forecómmër. 

20170928 (CR/ /vagn/ /retur) […] fungérar.

COPYRIGHT [2017] farbror zwed (fz) @… poeter.se70x100 {7000/ /UNICODE} fungérar.

MD Ba+sys… FUNGÉRAR.

MS-DOSinget vet OSenligt (ännu) på-

gå-

en-

de /

ut-

saga. 

--------ff

________
¯¯¯¯¯¯¯¯

 

·················

 

·················

________
¯¯¯¯¯¯¯¯

 https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2092932 

 




Övriga genrer (Kåseri) av farbror zwed
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-09-28 15:45



Bookmark and Share


  farbror zwed
________ ________ ________ ________
________ ________ ________ ________
________ ________ ________ ________
________ ________ ________ ________

Wow… kåseri <i/ /i> inne-
håll-
er {bi-
gram-
m… et} ås – även i: Borås […] okay för <ø/ /Ø> f9 before: f10 och (8x) f11 före (before) f12 och… formát… well <21/ /25> papp.
¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯

2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed