Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solo Brud

Serafen utropade
snubblande på
himlatröskeln med två
av vingarna små.

Så besvärlig att
aldrig vara ensam
älskad av ingen
monogami är passé.

Kloster likt kluster
ingen lösning att få
tomt skriker längtan
---
trefalt ekar likt gråt
helig helig helig
bland tomma
spegellösa väggar
---
Sologam blir lösning
ultimat, när ändå ingen
ser mig ensam bland
alla dagsländor irra.

© Bosse 29 september 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 172 gånger
Publicerad 2017-09-29 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten