Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjuda och buda

Stackars förvuxna Pär
aldrig han nog kunde få
av mat från bordet här

Söta gröna druvor små
målade tallrikar med dukar
med tryckta blommor på

Dräglet rinner när han suktar
pekade på bordets kompott
som i terrinen ljuvligt luktar

säger, Frukt är bättre än flott

© Bosse 29 september 2017.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 100 gånger
Publicerad 2017-09-29 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten