Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seneseglad

Det blåser på mars
kamelerna sjunger
vända mot nord

metaneruptionen
på solskivan
var aldrig synlig
över horisont

rättgiven tid
förflyter med
universums dyning

beduintältet av
flätat hår
uppstår när
jungfrun föder.

© Bosse 29 september 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 134 gånger
Publicerad 2017-09-29 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten