Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biljettautomaten

Hållplatsläge sydväst
ännu är inte den tiden inne.

alla insatser givna
vinnarna går ombord
spelarna andas ut

kulbanan beräknades
förutsättningslöst
på dagen utan synligt ljus
väntar din framtid

Återigen fick ödet
och vänskapen
bestämma alla
platser i livets karusell.

© Bosse 29 september 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-29 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten