Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förklaring skulle kunna finnas till hands. Men skulle ett sådant kunna förstöra möjligheten för läsaren att skaffa sig en egen uppfattning? Försök dig alltså på att sätta in detta i ett begripligt sammanhang. Oavsett själva utfallet.


Försöket som sådant





Om försöket ger utdelning
bör det absolut kunna räknas
som försök med resultat.

Skulle det däremot inte
ge förväntad utdelning,
bör det i alla fall kunna ses
som just ett försök.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-30 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP