Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urkramad

Morgoncocktail välrörd
dansar blytung i glädje
skålar med skuggan
mitt fönster speglar sol.

skrapade rutor tvunget
på övernattarnas
imfrusna bilrutor

Ensamheten hänger
som en gloria
långsamma rörelser
hos bilen ger eftertanke.

Är det bara jag som känner
smärtan av fysisk närvaro
inuti denna vackra morgon.

© Bosse 30 september 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 132 gånger
Publicerad 2017-09-30 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten