Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödjup

Mumintrollet tänker, höst
varför hänger slokörad magen.

Vännen med hatten, pipan
vårdoft av rökt gräs hänger kvar.

Tecknarens makt över pennan, oförlåten
ordbundet dricks vinterdrycken av granbarr.

© Bosse 30 september 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-30 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten