Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slamkrypare

Lampbyte höstglöd
heter blomman, fynd
såg den på annons
den kräver ej veke.

Ingen frågar efter
livslängd, volfram ger
glödtråden status
vdn deklarerad veke.

Går vilse bland hyllor
i snabbköp, upplyst
trefasstyrd blir denna
takbelysning utan veke.

Tänker på fornfynd i jord
flätad mossa oljedränkt
lättglidande objekt, ifall
hade den varit veke.

© Bosse 30 september 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 151 gånger
Publicerad 2017-09-30 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten