Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 1.10-17

Blå himmel
efter veckor av grått
ett leende




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-10-01 18:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra glimt-fångst!

PS: Hoppas din bok säljer bra - lycka till!
2017-10-04

  Njord
JA tänk ändå vad lite blå himmel får oss på bra humör.
Fint haikuat

2017-10-02

  Anya VIP
Jaa den där blå himlen är väldigt osynlig. Här är det blåst och regnrusk idag. Blä. Härligt att diktarjaget fick se en glimt av det blå och fick sig ett leende.
2017-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbart, mottages med stor tacksamhet!
2017-10-01

  Lena K Nilsson VIP
Härliga ord att läsa!
2017-10-01

  RitaBrunner
Visst är det ljuvligt när det spricker upp och solen visar sig!
En härlig haiku som vanligt från dig!
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP